Voorgerechten:
- Fettoech: grof gesneden komkommer, tomaten, peterselie, ui en munt, sumak, olijfolie en himalayazout, granaatappel siroop, paprika, en veganistisch brood
- Tabouleh: fijn gesneden tomaten, peterselie, lente ui, munt, fijn burgul, paprika, citroen, sumak, olijfolie en Himalaya zout
- Koerdische Tabouleh: fijne burgul, tomatenpasta, paprikapasta, sumak, olijfolie, Himalayazout en komijn
- Loempia met Kaas: kaas en peterselie
- Loempia met Groenten: seizoen groenten, Himalaya zout, kruiden, deeg
- Jajiek: yoghurt, komkommer, munt, Himalaya zout
- Mtabbel: Aubergine, tahine, yoghurt (of zonder), knoflook, Himalaya zout, Citroen
- Fatair Zatar: deeg , zatar (tijm, sesam, kokos sumak, lijnzaad, walnoten pistache)
- Fatair Muhamara: deeg, tomaat, paprika, ui en kruiden
- Falafel: Gemalen kikkererwten, bonen, uien, knoflook en kruiden
- Yalanjie: Druivenbladeren, rijst, peterselie, tomaat, knoflook, granaatappel, melasse en kruiden
- Kibeh: Bulgur, uien, kruiden, seizoensgroenten
- Hummus: Gekookte kikkererwten, tahine, Himalaya zout, citroen, olijfolie
Hoofdgerechen
- Rijst en Sperziebonen: Rijst met vermicelli, sperziebonen, tomaten, Himalayazout, olijfolie, knoflook
- Mijadara: rijst, linzen, ui, olijfolie
- Groenteschotel in de Oven: Aardappelen, aubergine, uien, peterselie, eventuele seizoensgroenten, Himalayazout, olijfolie en kruiden
- Pasta: Pasta met groentesaus, kruiden, olijfolie en Himalayazout
- Chakchuka: tomaten eieren, olijfolie, uien, groene pepers, himalayazout en kruiden, geserveerd met brood, en kan zonder eieren worden geserveerd voor veganistisch
- Savar en Groenten Schotel: Koerdiesch burgul met vermicelli, seizoensgroeten, tomaten, himalayazout, olijfoli, kruiden
- Savar en Tirchik: Koerdiesch burgul met verlicelli , okra, tomaten, olijfolie, himalayazout, kruiden