Voorgerechten:

 

  • Fettoech:  grof gesneden komkommer, tomaten, peterselie, ui en munt, sumak, olijfolie en himalayazout, granaatappel siroop, paprika, en veganistisch brood
  • Tabouleh: fijn gesneden tomaten, peterselie, lente ui,  munt, fijn burgul, paprika, citroen, sumak, olijfolie en Himalaya zout
  • Koerdische Tabouleh: fijne burgul, tomatenpasta, paprikapasta, sumak, olijfolie, Himalayazout en komijn
  • Loempia met Kaas: kaas en peterselie
  • Loempia met Groenten: seizoen groenten, Himalaya zout, kruiden, deeg
  • Jajiek: yoghurt, komkommer, munt, Himalaya zout
  • Mtabbel: Aubergine, tahine, yoghurt (of zonder), knoflook, Himalaya zout, Citroen
  • Fatair Zatar: deeg , zatar (tijm, sesam, kokos sumak, lijnzaad, walnoten pistache)
  • Fatair Muhamara: deeg, tomaat, paprika, ui en kruiden
  • Falafel: Gemalen kikkererwten, bonen, uien, knoflook en kruiden
  • Yalanjie: Druivenbladeren, rijst, peterselie, tomaat, knoflook, granaatappel, melasse en kruiden
  • Kibeh: Bulgur, uien, kruiden, seizoensgroenten
  • Hummus: Gekookte kikkererwten, tahine, Himalaya zout, citroen, olijfolie

Hoofdgerechen

 

  • Rijst en Sperziebonen: Rijst met vermicelli, sperziebonen, tomaten, Himalayazout, olijfolie, knoflook
  • Mijadara: rijst, linzen, ui, olijfolie
  • Groenteschotel in de Oven: Aardappelen, aubergine, uien, peterselie, eventuele seizoensgroenten, Himalayazout, olijfolie en kruiden
  • Pasta: Pasta met groentesaus, kruiden, olijfolie en Himalayazout
  • Chakchuka: tomaten eieren, olijfolie, uien, groene pepers, himalayazout en kruiden, geserveerd met brood, en kan zonder eieren worden geserveerd voor veganistisch
  • Savar en Groenten Schotel: Koerdiesch burgul met vermicelli, seizoensgroeten, tomaten, himalayazout, olijfoli, kruiden
  • Savar en Tirchik: Koerdiesch burgul met verlicelli , okra, tomaten, olijfolie, himalayazout, kruiden